Így értsd meg a betegséged!
5 napos INGYENES Minikurzus

"Látom, Értem, Tudom. Választom, Akarom, Cselekszem."

Szerinted sem véletlen a betegség?


Te is úgy gondolod, hogy minden valamilyen okkal történik?


Érdekel, hogy fejtheted meg a problémád lelki hátterét?


Hallottál már arról, hogy “nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan ember”?


Tudtad, hogy a genetikai eredetű betegségekkel sem vagy tehetetlen?


Segítenél egy családtagodnak a gyógyulásban?

Mire számíthatsz a Minikurzuson?

1. nap

Miért is leszünk betegek?


2. nap

A betegség hasznos üzenete


3. nap

Gyermekbetegségek – Szülőlélek összefüggései


4. nap

Különleges témák: Gyógyíthatatlan betegségek, Örökölt hajlamok, Születési rendellenesség 

Lehetetlen? Nem.


5. nap

Élet a gyógyulás után 

Hogyan tartsam fenn az egészséget? 

Tévutak és az elvégzendő Feladat

Időpont és Helyszín:

Időpont: június 26-30. 
Napi 1 Előadás

+ 1 Kérdezz-felelek

Helyszín: Zárt facebook csoportban

Hogy jövök én ahhoz, hogy erről beszéljek?

A fenti témákat alapvetően a ThetaHealing technika, a megoldásfókuszú coaching szemüvegén, és a személyes tapasztalataimon keresztül fogjuk tárgyalni. 

 

Én a tudatos változtatáshoz értek és számos alkalommal tapasztaltam az elmúlt évek során, ahogy megszűnik egy-egy betegségtünet, akár olyanok is, amit a biológiai ismereteink alapján lehetetlennek tartunk. 

 

A változtatás és a cél szempontjából teljesen mindegy, hogy mi a kiindulóállapot, ahonnan el akarok mozdulni. Egy betegség, vagy egy nehéz pénzügyi helyzet. Itt a hangsúly az elmozduláson lesz és hogy a jelenlegi helyzet milyen hasznos információt hordoz ehhez.

 

Mélyen hiszem, hogy a testünkben, lelkünkben kódolva van a gyógyulás képessége és ennek a képességnek a tudatos felfedezése és használata óriási önbizalmat és magabiztosságot ad.

Mindehhez fontosnak tartom azt is, hogy minden lehetőséggel éljünk a gyógyulásunkért, éljünk az orvostudomány adta lehetőségekkel, ismerjük el azt a rengeteg tudást és megoldási lehetőséget, amit a hagyományos orvoslás nyújt és találjuk meg a legjobb megoldási utat az egészséghez.


Vízióm egy olyan világ, ahol mindenki holisztikusan gondolkodik és a különböző területek szakértői egymással összefogva dolgoznak az emberek jóllétéért. 


Én személy szerint nem adok terápiára, vagy a betegség kezelésére vonatkozó javaslatot, és eltanácsolni sem tanácsolok el senkit semmitől. Ugyanígy nem ajánlok gyógyszert, vagy azt sem, hogy valaki hagyja abba amit épp szed. 


Maximálisan tiszteletben tartom az egyén saját felelősségét a gyógyulási útján és abban segítek, hogy minél több lehetőséget összehangolva a leghatékonyabban érhesse el a célját.