Egyéni Mentorálás

Mit tartalmaznak a programok?

1, 4 vagy 10 alkalmas egyéni konzultációs csomagot, amelyben heti, vagy kétheti rendszerességgel találkozunk

Több alkalmas programok esetén az első alkalom a célkitűzésről szól. Egy alkalomnál is foglalkozunk célkitűzéssel az elején.

1 alkalom: 60-90 perc

ONLINE

VAGY

SZEMÉLYESEN

Hogy néz ki egy alkalom?

A folyamat maga egy meditatív(éber) állapotban zajló beszélgetés.

Amit utána várhatóan tapasztalni fogsz, az pedig a saját megváltozott működésed, vagy a környezeted megváltozása a kitűzött céloddal összhangban.

Mitől függ, hogy egy téma megoldásához hány alkalom kell?

Sokmindentől. Alapvetően addig kell egy témával dolgozni, amíg el nem érjük a célt. Minél egyértelműbb a cél, annál inkább kiderül az is, hogy kell-e még dolgozni az elérésén. Ha nagyon konkrét megoldandó témád van, akkor könnyen lehet, hogy egy alkalom után megoldódik. Ha komplexebb, akkor segítek a konkrétabb cél megtalálásában és minden konzultáció végére közelebb kerülünk az elérendő célodhoz, amit fogsz is érzékelni. Komplexebb célok eléréséhez inkább a Mentorprogramokat javaslom.
 
Amikor biztosan jól jön több alkalom:
  • Ha több, vagy komplex témád van, amin változtatni szeretnél
  • Ha intenzíven szeretnél változtatni az életed több területén is
  • Ha többen is érintettek vagytok egy témában és szívesen dolgoznátok rajta mindannyian (pl. párkapcsolati nehézség, családi problémák, munkahelyi nehézségek egy téma körül) Igen, ez azt jelenti, hogy többen együtt is jelentkezhettek egy Mentorprogramra
  • Ha régóta fennálló problémán szeretnél változtatni, ami az életed több területére is hatással van

Hogy fogunk haladni?

Meghatározzuk azokat a területeket, ahol változást szeretnél elérni, megtervezzük a haladást és végigmegyünk az általad tervezett úton. 

Mindig Te fogod meghatározni, hogy számodra mi a fontos, mivel szeretnél dolgozni és hol szeretnél legelőször változásokat tapasztalni. 

A folyamat során igyekszem elősegíteni azt is, hogy minél jobban tudatosuljanak mindazok a pozitív változások, amelyeket már elértél.

Mindegyik programban értékes BÓNUSZOKKAL támogatlak a változtatásaid folyamatában:

#1 Bónusz: a konzultációk hangfelvétele

A felvételek újrahallgatása szerintem több konzultációval is felér. Ráadásul amikor zajlik a konzultáció, teljesen beleengedheted magad a jelenlétbe, nem kell külön azzal foglalkozni, hogy bármit megjegyezz, hiszen ott lesz a felvételen.

#2 Bónusz: Jóllétteremtő Meditációk 1 hónapos tagság

Egy mentorprogram rendszerint intenzív változásokat indít el az életedben, ami azt jelenti, hogy sokszor két konzultáció között is “pattognak” fel a fejedben a felismerések, esetleg újabb megoldandó kérdések. A Jóllétteremtő Meditációk heti 4x élőben adnak pozitív megerősítéseket az aktuális helyzetre reagálva és további 250+ felvételből választhatod ki, ami Neked épp a legjobban segít. Így két konzultáció között sem maradsz egyedül, folyamatos támogatást kapsz.

Hiszek a tudásomban és a módszereimben, de lehet, hogy valamiért Neked mégsem jön be. Engedd, hogy én vállaljam ennek a kockázatát, Te pedig teljes egészében a megoldandó témádra fókuszálhatsz. 

A pénzvisszafizetési garanciát az első konzultáció folyamán érvényesítheted bármikor, egyszerűen azzal, hogy jelzed, szeretnéd visszakapni a befizetett díjat. Ha nem szeretnéd, még indokolnod sem kell, miért. (Bár nekem nagyon hasznos segítség, ha megindoklod.)

Egyéni konzultáció

Mini Mentorprogram

Mentorprogram

Jóllétteremtő Tudástár tagjaként 10% kedvezményt érvényesíthetsz a Mentorprogramokra! 

Ehhez lépj be a fiókodba és úgy vásárolj a webshopban!