Egyéni Mentorálás

Mit tartalmaznak a programok?

1, 4 vagy 8 alkalmas ThetaHealing®  egyéni konzultációs csomagot, amelyben heti, vagy kétheti rendszerességgel találkozunk

Több alkalmas programok esetén az első alkalom a célkitűzésről szól. Egy alkalomnál is foglalkozunk célkitűzéssel az elején.

1 alkalom: 60 perc

ONLINE

VAGY

SZEMÉLYESEN

Mitől függ, hogy egy téma megoldásához hány alkalom kell?

Sokmindentől. Alapvetően addig kell egy témával dolgozni, amíg el nem érjük a célt. Minél egyértelműbb a cél, annál inkább kiderül az is, hogy kell-e még dolgozni az elérésén. Ha nagyon konkrét megoldandó témád van, akkor könnyen lehet, hogy egy alkalom után megoldódik. Ha komplexebb, akkor segítek a konkrétabb cél megtalálásában és minden konzultáció végére közelebb kerülünk az elérendő célodhoz, amit fogsz is érzékelni. Komplexebb célok eléréséhez inkább a Mentorprogramokat javaslom.
 
Amikor biztosan jól jön több alkalom:
  • Ha több, vagy komplex témád van, amin változtatni szeretnél
  • Ha intenzíven szeretnél változtatni az életed több területén is
  • Ha többen is érintettek vagytok egy témában és szívesen dolgoznátok rajta mindannyian (pl. párkapcsolati nehézség, családi problémák, munkahelyi nehézségek egy téma körül) Igen, ez azt jelenti, hogy többen együtt is jelentkezhettek egy Mentorprogramra, ahol a célkitűzést csoportosan csináljuk, az egyéni alkalmak pedig eloszlanak a résztvevők között. A tapasztalataim szerint előfordulhat az is, hogy a célkitűzésen kiderül, többeket is foglalkoztat ugyanaz a téma és hasznos lenne együtt dolgozni rajta. Ilyenkor teljesen egyedileg alakul, hogy hány egyéni és hány db csoportos alkalom lesz. A csoportos alkalmak számának függvényében ehhez már egyedi árajánlatot adok, mert biztosan nagyobb időkeretre van szükségünk, mint egyénileg. Ez alkalmas lehet céges konfliktuskezelésre, amiben egy egész csapat érintett, vagy párban fejlődésre, ha együtt akartok haladni, vagy olyan nehéz helyzetekben, ahol akár egy egész család érintett – pl. egy családtag súlyos betegsége, vagy elvesztése. Minden család rendszerekben működik, amiben, ha valaki változik – akár megbetegszik – az mindenkire hat, ezáltal a téma közös ügy, nem csak a betegé. Sokkal nagyobb erővel lehet megoldást találni is az új helyzetben, ha minél többen részt vállalnak a megoldásban is az érintettek közül. Ebben az esetben mindenki egyéni és a közös jóllétét tudjuk megteremteni az új, megváltozott helyzetben.
  • Ha régóta fennálló problémán szeretnél változtatni, ami az életed több területére is hatással van

Hogy fogunk haladni?

Meghatározzuk azokat a területeket, ahol változást szeretnél elérni, megtervezzük a haladást és végigmegyünk az általad tervezett úton. 

Mindig Te fogod meghatározni, hogy számodra mi a fontos, mivel szeretnél dolgozni és hol szeretnél legelőször változásokat tapasztalni. 

A folyamat során igyekszem elősegíteni azt is, hogy minél jobban tudatosuljanak mindazok a pozitív változások, amelyeket már elértél.

Hogy néz ki egy alkalom?

A konzultációban együtt kitűzzük az elérendő célodat, majd a ThetaHealing technika segítségével, a theta-agyhullám állapotában, összhangba hozzuk a gondolataidat és érzelmeidet, tudatalatti mintáidat a céloddal. Gyakorlatilag energetikailag megalkotjuk benned a vágyott valóságodat, ami ezáltal elkezdi teremteni magát a számodra az életed minden területén. A folyamat maga egy meditatív(éber) állapotban zajló beszélgetés. 

Amit utána várhatóan tapasztalni fogsz, az pedig a saját megváltozott működésed, vagy a környezeted megváltozása a kitűzött céloddal összhangban.

Mindegyik programban értékes BÓNUSZOKKAL támogatlak a változtatásaid folyamatában:

#1 Bónusz: a konzultációk hangfelvétele

Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy másfél órában mennyi mindenről lehet szó, milyen sok hasznos felismerésed lehet és értékes gondolat, aminek a felére sem emlékszel utána. Emiatt nagyon hasznos, ha van felvételed és vissza tudod hallgatni. A felvételek újrahallgatása szerintem több konzultációval is felér. Ráadásul amikor zajlik a konzultáció, teljesen beleengedheted magad a jelenlétbe, nem kell külön azzal foglalkozni, hogy bármit megjegyezz, hiszen ott lesz a felvételen.

#2 Bónusz: 15 napos Pénzteremtő Program

Szinte nincs olyan, akinek a “változtatnivalók”-listáján ne szerepelne a pénz-témaköre, emiatt úgy gondoltam a 15 napos pénzteremtő programommal, amit önállóan is végig tudsz csinálni, hasznos extra támogatást nyújthatok a céljaid eléréséhez. Szeretném, hogy láthasd, az önfejlesztésre szánt időd és pénzed valódi forintokban is megtérül a számodra. A 15 napos pénzteremtő program egy önálló tanítás- gyakorlat- és meditációsorozat a sikeres tudatos teremtéshez, 7 db pénzteremtő meditációval, előkészítő és összegző gyakorlatokkal és tanításokkal. Írásos instrukciók, videó és hanganyagok formájában. 

#4 Bónusz: Kronobiológiai minielemzés

Amikor hosszabb időn át dolgozunk a jóllétünkön, nagyon hamar felmerülnek az alapokhoz nyúló kérdések: ki is vagyok én? mi az én jóllétem? mitől vagyok jól? milyen vagyok? milyen működésben érzem jól magam? miből értek? 
Mindezekhez a kérdésekhez ad egy nagyon egzakt információt a kronobiológiai elemzés eredménye, ami nagyon jól támogatja a jólléti célod elérését. Nem feltétel, vagy kötelező, de nagyon hasznos információcsomag önmagadról, amit szem előtt tartva jobban fogod tudni mit válassz ahhoz, hogy aztán jól légy benne. A minielemzésben elküldöm a Te egyéni kronobiológiai számaidat és egy videót, amelyben elmagyarázom melyik szám mit jelent. 

Hiszek a tudásomban és a módszereimben, de lehet, hogy valamiért Neked mégsem jön be. Engedd, hogy én vállaljam ennek a kockázatát, Te pedig teljes egészében a megoldandó témádra fókuszálhatsz. 

A pénzvisszafizetési garanciát az első konzultáció folyamán érvényesítheted bármikor, egyszerűen azzal, hogy jelzed, szeretnéd visszakapni a befizetett díjat. Ha nem szeretnéd, még indokolnod sem kell, miért. (Bár nekem nagyon hasznos segítség, ha megindoklod.)

Egyéni konzultáció

Mini Mentorprogram

Mentorprogram