Teljeskörű segítség a Theta technika használatához

A Magabiztos Thetás Tudástár célja egy a ThetaHealing technika önálló használatát segítő tudásanyag biztosítása, közös tanulás és gyakorlás, állandó instruktori jelenlét mellett.

A zárt csoportban található oktatóanyagok segítségével a ThetaHealing alapismeretekkel rendelkezők begyakorolhatják és olyan magabiztos szintre fejleszthetik a tanult technika alkalmazását, hogy önállóan képesek lesznek bármely élethelyzetben változtatni, illetve változást kezelni önmaguk javára.
 
A Tudástárban található tartalmak semmiképpen sem helyettesítik a ThetaHealing tanfolyamokat, kizárólag kiegészítésül szolgálnak azokhoz.

Dénes Margit

ThetaHealing instruktor,

Életvezetési mentor

Milyen tananyagok és programok várnak rád a csoportokban?

A csoportban található videótár, hanganyagok és írásos segédanyagok egyfajta könyvtárként foghatóak fel, amelyek tematizálva, átlátható rendszerben elérhetőek.

Kinek ajánlottak a Magabiztos Thetás csoport?

Olvasd el, mások mit mondanak a csoportról:

Gyakori kérdések az előfizetéssel kapcsolatban:

Attól függ, hogy mennyire vagy gyakorlott ThetaHealing használó, mennyire kapsz még újat, hasznosat a csoportból. Én úgy gondolom, fél-egy év az a folyamat, ami alatt, ha részt veszel a lehető legtöbb alkalmon, hallgatod a hanganyagokat és alkalmazod is a tanultakat, és kérdezel, amikor elakadtál, akkor magabiztos használója lehetsz a technikának. Én minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy a legjobb tudásom szerint segítselek az önállósodásban.

Az oldalon létrejött Fiókodban bármikor lemondhatod. Azonban visszacsatlakozni csak a Csoportok újranyitásakor tudsz.

A tananyagokat részben egy zárt facebook csoportban, részben itt a magabiztosthetas.hu zárt oldalain találod, amelyet szintén a fiókodba belépve érsz el.

Jelenleg kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. Az első vásárlást követően az előfizetés automatikusan megújul, amíg le nem mondod. Erről a rendszer minden hónapban értesítést és számlát küld.

Mindaddig, amíg aktív az előfizetésed, automatikusan megjelennek a Neked szóló kedvezmények a Webshopban. Nem kell külön kérned sem. 

Ehhez szintén be kell lépned a Fiókodba.

Igen, ha egyébként érdekel a technika és már tudod, hogy szeretnél tanfolyamokat is végezni. A csoporttagsággal máris csak az előfizetői csoportban elérhető kedvezményekhez jutsz, és a tagdíjadat is jóváirathatod a választott tanfolyam díjából. Ha a könyvet olvastad és abból tanultad/tanulod a technikát, akkor itt sok gyakorlatot lesz lehetőséged kipróbálni, elvégezni, de az itt található anyagok nem helyettesítik a tanfolyamokat.

Milyen csomagokat választhatok?

Magabiztos Thetás Tudástár
Havi tagság

9.900 Ft/hó

Magabiztos Thetás Tudástár
Féléves tagság

8.500 Ft/hó*

* Egyben fizetendő 51.000 Ft/félév

Élő Gyakorlások,
ahol máris érvényesítheted a kedvezményedet: