ThetaHealing® Szemináriumok

Kezdőtől a haladó tanfolyamokig

A ThetaHealing® Alap-Haladó és Áss mélyebbre szemináriumokon elsajátíthatod a ThetaHealing technikát, melyet azonnal alkalmazhatsz saját magadon, vagy másokon. A Teremtés és Bőség, Az Élet játéka és az Intuitív Anatómia Szemináriumokon már egy egy témát van lehetőséged mélyen átdolgozni, a már megtanult ThetaHealing technika alkalmazásávall. Mindegyik képzés további gyakorlásra is lehetőség, amellett, hogy minden tanfolyam rendkívül intenzív önmunka egy adott téma körül.

Elérhető tanfolyamok:

ThetaHealing® Alap DNS

ONLINE IS

A 3 napos szemináriumon elsajátíthatsz mindent, ami a ThetaHealing® technikával kapcsolatos alapismeret. A tanfolyamon megismerkedsz a ThetaHealing® elméleti történetével, elméleti hátterével, majd gyakorlunk is, alkalmazzuk és gyakoroljuk rögtön mindazt egymáson és magunkon, ami egy konzultációhoz szükséges.

ThetaHealing® Haladó DNS2

ONLINE IS

Ezen a tanfolyamon elmélyítjük, gyakoroljuk az Alap tanfolyamon tanultakat. Újravesszük, gyakoroljuk az ásást. Dolgozunk félelmeken, neheztelésen, haragon, elutasításon, sajnálkozáson. Minél több negatív, lehúzó élményt, érzelmet elengedünk.

Áss mélyebbre Szeminárium

ONLINE IS

Az Áss mélyebbre szeminárium célja, hogy segítse a ThetaHealing konzulenseket az ásástudásuk elmélyítésében. 2 teljes nap, ami csak az ásásról szól.  Önálló és páros gyakorlatokkal, bemutató ásással. Rengeteg ötletet, nézőpontot és konkrét technikákat fogsz kapni arra, hogy hogyan dolgozz különböző témákon.

Az élet játéka

A 3 napos program 7 lépésben vezet végig a céljaid eléréséhez vezető úton, gyakorlatilag megtanít professzionálisan működtetni a Vonzás Törvényét. A remekül összeállított tematika és munkafüzet segítségével segít felfedni azokat a blokkjaidat, amelyek visszatartanak az önmegvalósítástól. A tanfolyam segít kitűzni a céljaidat, majd végigvisz azon, hogy elérd.

Teremtés és Bőség

ONLINE IS

Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogyan tervezz, hogy „tedd fel a szándékodat” és hogyan érd el az általad elképzeld sikereket. Ez nem egy „Hogyan-legyek azonnal-gazdag” kézikönyv, hanem egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon.

Intuitív Anatómia

Az Intuitív Anatómia tanfolyamon végigmegyünk a testünk fő szervein és szervrendszerein és a kapcsolódó hitrendszereken dolgozunk. Átvesszük az egyes szervrendszerek szerepét biológiai szempontból, tárgyaljuk az anatómiai és élettani jellemzőiket.

A ThetaHealing® szemináriumok anyaga egységes az egész világon. A szemináriumokat a ThetaHealing Institute of Knowledge (ThInK) által képzett instruktorok tartják, ennek megfelelően a résztvevők is az egész világon egységes tanúsítványt kapnak. A tanúsítvánnyal rendelkezők használhatják “ThetaHealing konzulens” megnevezést, a ThInK engedélyével. A fentiek miatt az egyes szemináriumok minimális ára is központilag meghatározott, de minden instruktor adhat ösztöndíjat saját belátása szerint.