TEREMTŐERŐ NÖVELŐ Meditáció és Tréningcsomag

14990 Ft

TEREMTŐERŐ NÖVELŐ Meditáció és Tréningcsomag (önállóan végezhető)

  1. Jóllétteremtés az élet minden területén Minitréning                                                                Munkafüzettel és meditációval (Értéke – külön megvásárolva): 4.900 Ft)

Megvizsgálod az életed különböző területeit, meghatározod a jólléteden az adott területen. Értékeled, hogy hol tartasz most és mi segít az előremozdulásban. Majd a meditációban fókuszba teszed az általad meghatározott jóllétet és ráhangolódsz a megvalósulásra.

2. Teremtőképesség fejlesztése Meditáció (Értéke – külön megvásárolva 2.490 Ft)

Ebben a meditációban kimondottan a “képes vagyok teremteni, “jogom van teremteni” témaköréhez tartozó korlátozó mintákat engedjük el és tudatosítjuk a támogató meggyőződéseket a teremtőerő használatával kapcsolatban. Egy igazi hatékonységnövelő meditáció!

3. Pénzkapcsolat Minitréning Munkafüzettel és meditációval (Értéke – külön megvásárolva 4.900 Ft)

Mivel a földi világunk, az anyagi világ mindenütt jelenlévő eleme a pénz, így nagyon fontos, hogy jó kapcsolatban legyünk vele. Ennek ellenére a pénz csak felülete sok-sok megygőződésnek, amelyet működtetünk és nehezítik a vele való kapcsolatunkat. Ennek tisztításáról, a meggyőződéseink tudatos átformálásáról szól ez a minitréning és a hozzá tartozó meditáció.

4. A megengedés szerepe a tudatos teremtésben Előadás és Meditáció

(Értéke – külön megvásárolva 3.900 Ft)

 

Együttes értéke 16.190 Ft, amelyet csomagban : 14.990 Ft-ért vásárolhatsz meg

Leírás

 Önállóan végezhető

 

Érdekelhetnek még…