ThetaHealing egyéni konzultáció

Milyen témában alkalmazható a módszer?
Változtatás, vagy változásfeldolgozás az élet bármely területén. Minden esetben ugyanazt tesszük, a jelenlegi helyzetből átvezetjük a figyelmedet az automatizmusaid szintjén a vágyott valóságba. Ezáltal azt fogod teremteni, amit megcéloztál, ahelyett, amiben most élsz.

 

Mire számíthatsz egy ilyen konzultáción?
A konzultációban együtt kitűzzük az elérendő célodat, majd a ThetaHealing technika segítségével, a theta-agyhullám állapotában, összhangba hozzuk a gondolataidat és érzelmeidet, tudatalatti mintáidat a céloddal. Gyakorlatilag energetikailag megalkotjuk benned a vágyott valóságodat, ami ezáltal elkezdi teremteni magát a számodra az életed minden területén. A folyamat maga egy meditatív(éber) állapotban zajló beszélgetés.

 

Fontos-e, hogy ismerd Te magad is a technikát? 
Nem. A Te dolgod, hogy elkötelezd magad a célod elérése iránt.

 

Hány alkalomra van szükség?
Ez sokmindentől függ. Alapvetően addig kell egy témával dolgozni, amíg el nem érjük a célt. Minél egyértelműbb a cél, annál inkább kiderül az is, hogy kell-e még dolgozni az elérésén. Ha nagyon konkrét megoldandó témád van, akkor könnyen lehet, hogy egy alkalom után megoldódik. Ha komplexebb, akkor segítek a konkrétabb cél megtalálásában és minden konzultáció végére közelebb kerülünk az elérendő célodhoz, amit fogsz is érzékelni. Ilyen komplexebb célok eléréséhez javaslom a Mentorprogramjaimat.