Add meg itt a címsor szövegét

ThetaHealing

Mi a ThetaHealing?

 

A ThetaHealing technika egy az elménk lehetőségeit gyakorlatban kiaknázó változtató eszköz.
Egy olyan a figyelmünk tudatos irányításának gyakorlásán alapuló technika, amellyel az életünk minden területét átformálhatjuk, és teljesen új életet teremthetünk magunknak.
A ThetaHealing technika eszköztára csupa olyan elemet tartalmaz, amelyeket természetesen is működtetünk, és minden adott bennünk a tudatos alkalmazásukhoz.
Ezek az elemek a vizualizáció, a theta agyhullám tudatos használata, a gondolataink és érzéseink, és a testünk maga, mint információ-hordozó.
A ThetaHealing technika gyakorlásával tudatossá válhatunk a saját jelenlegi működésükre, felismerhetjük, hogy milyen tudatalatti minták szerint éljük az életünket, és milyen valóságot hozunk létre az aktuális gondolatainkkal és érzéseinkkel. Ugyanakkor képessé válunk ezeket a figyelmünk akaratlagos irányításával átformálni, újra írni és tudatosan olyan gondolatokkal és érzelmekkel élni a mindennapokat, amelyek az egészségünket, boldogságukat és általános jólétünket támogatják. Ezzel a komplex eszköztárral képes leszel bármilyen új helyzetben gyorsan reagálni a változásokra, vagy Te magad generálni azokat, ezzel az életed valódi irányítójává válva.
A Theta Healing technika maga nem adja meg a válaszokat a kérdéseidre. Helyette megtanít jól kérdezni és megmutatja Neked a forrást, ahol a saját, egyéni legjobb megoldásaidat megtalálhatod. A Theta Healing technika használata kortól, nemtől függetlenül lehetséges, nem kötődik semmilyen feltételhez, tárgyi eszközhöz, helyszínhez, valláshoz vagy körülményhez.
Alkalmazásához csupán a változtatási szándékra, a figyelemre és a gondolatainkra van szükség, amelyek mind, minden percben náluk vannak.
A ThetaHealing technika elsajátításával, gyakorlatilag megtanulsz tudatosan teremteni. Azonban azt, hogy mit teremtesz, már Rád van bízva.

Theta Healing